مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم:
شاعر دعوت شده به دانشگاه صنعتی قم حواشی زیادی به وجود آورد
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم گفت: هفته گذشته به همت انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی قم شاعری به دانشگاه دعوت شد که شعرخوانی وی حواشی زیادی به وجود آورد.

محمد افشارنسب، مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص حواشی اخیر این دانشگاه گفت: هفته گذشته به همت انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی قم شاعری به دانشگاه دعوت شد که شعرخوانی وی حواشی زیادی به وجود آورد.
افشارنسب بیان داشت: این شاعر در شعرهای خود توهین زیادی به مسئولین نسبت داد که موج اعتراضات برخی دانشجویان را به دنبال داشت.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم با بیان اینکه این شاعر، دانشجویان را در خصوص مسائل کازرون تحریک می کرد و نیروی انتظامی را به برخورد خشن محکوم کرده بود، بیان داشت: بچه های انجمن اسلامی نیز به دلیل فشارهایی که به آنان آمد، نیز بیانیه ای منتشر کرده و از این شاعر برائت جستند.
کد فایل صوتی
دانلود صوت
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰